Nieuws

Royaux Chape en Isolatie staat niet stil, dat is zeker.
Bekijk hieronder onze laatse nieuwsberichten om op de hoogte te zijn van ons bedrijf.

Vacature: Ervaren chapper met CE rijbewijs

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde kracht die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Als chapper zal je de ondergrond voorbereiden, de chape aanbrengen en zorgen voor een perfecte afwerking.

Lees meer

Commercieel bediende gezocht M/V

Dringend gezocht:

We zoeken een nieuwe collega met een uitstekende administratieve en commerciële basis.

Jouw functie?

Lees meer

Randisolatie, een introductie in 4 vragen

Wat is randisolatie? Randisolatie is een strook isolatie langs de omtrek van een vloer die verticaal geplaatst wordt. Randisolatie zorgt ervoor dat de spanningen, zoals krimp en uitzetting, in de chape opgevangen kunnen worden.

Waaruit bestaat randisolatie? Randisolatie bestaat uit polyethyleenschuim, voorzien van een gesloten celstructuur. Het neemt geen vocht op en is voldoende elastisch om uitzetting op te vangen.

Lees meer

Administratieve kracht gezocht M/V

Dringend gezocht: Een nieuwe collega met een uitstekende administratieve en boekhoudkundige basis.

Lees meer

Een harsgebonden vloer op een dekvloer? Yes we can!

Harsgebonden vloeren, zoals epoxy en PU vloersystemen, worden steeds populairder. De voorbije jaren vonden ze hun ingang in niet-industriële gebouwen zoals woningen en kantoren. Dit bracht nieuwe uitdagingen met zich mee. De afwerking werd belangrijker en de ondergronden uitdagender. Hieronder lees je waaraan jouw dekvloer moet voldoen.

Lees meer

Spuitisolatie voor je vloer: welke en waarom

Wil jij het in huis warmer in de winter, koeler in de zomer? En liefst zonder energieverlies? Wie vandaag zijn woning slim en efficiënt wil isoleren, zoekt uiteraard maximaal resultaat en rendement. En het mag meteen ook makkelijk handig, goedkoop en duurzaam zijn. Daarom maakt men voor isolatiewerken bij renovatie en nieuwbouw graag gebruik van PURschuim.

Lees meer
Chappie
loading