Nieuws

Royaux Chape en Isolatie staat niet stil, dat is zeker.
Bekijk hieronder onze laatse nieuwsberichten om op de hoogte te zijn van ons bedrijf.

Gebruik hellingschape op je plat dak

Wanneer kan ik hellingschape gebruiken? Hoe steil moet de helling zijn? Welke materialen kan ik kiezen en hoe plaats ik ze? Ontdek alles wat je moet weten over hellingschape.


Heb je een plat dak? Voorkom dat regenwater blijft staan en de constructie van je huis onder druk zet. Met hellingschape zorg je voor een kwalitatieve afwatering richting goot.

Lees meer

Chape of stabilisé leggen? Maak de juiste keuze!

Chape en stabilisé bestaan allebei uit zand, cement en water. Ze dienen allebei om een afwerklaagje te maken, waarop je tegels of klinkers aanbrengt. Toch zijn ze niet hetzelfde. Wanneer kies je voor chape en wanneer ga je beter voor stabilisé? 

Lees meer

Wat is de ideale droogtijd van mijn chape?

Je kan niet wachten om op de vloer van je dromen te lopen? Oefen toch nog even geduld. Je chape moet voldoende uitgedroogd zijn vooraleer je tegels of parket erop komen. Maar hoelang is lang genoeg? Wat is de ideale droogtijd van je chape? Bereken het met deze 4 richtlijnen.De ideale droogtijd van je chape hangt af van enkele factoren. Aan de hand van deze parameters bepaal je zelf hoelang jouw chape moet drogen.

Lees meer

Vacature: Ervaren chapper met CE rijbewijs

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde kracht die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Als chapper zal je de ondergrond voorbereiden, de chape aanbrengen en zorgen voor een perfecte afwerking.

Lees meer

Chappen in vriestemperaturen? Niet aangeraden… Waarom?

Er komt een koudegolf aan die bij ons tot -15°C kan aanvoelen. Geen milde temperaturen. Eind februari begin maart mogen we ons hieraan verwachten.

Aan allen die bezig zijn met verbouwingen, luister dan zeker naar deze goede raad. Wacht met chappen tot de vrieskoude weg is. Het is niet aangeraden om te chappen wanneer de temperaturen sterk onder het vriespunt liggen.

Lees meer

BEZOEK ONS OP DE BOUWBEURS ROESELARE 2018

Op 10, 11 & 12 februari en 16, 17 & 18 februari kan je ons terugvinden op de Bouwbeurs in Roeselare

Bezoek onze standen 983 & 972. 

Kaarten bij ons te verkrijgen. 

 

Graag meer informatie? Klik hier.

Lees meer