Referenties

Dat Royaux uitstekend werk levert, hoef je niet van ons aan te nemen. Lees hier wat de klanten over Royaux te zeggen hebben.

Emmanuel en Julie
"Dankzij Royaux Chape en Isolatie konden we tijdens de verbouwingen in onze woning blijven"

Voor onze verbouwing selecteerden we onze partners heel zorgvuldig. Verhuizen met ons gezin was geen optie, dus timing was van essentieel belang. Net als duidelijke afspraken. Zo bleef de verbouwing voor iedereen comfortabel. Bij Bram van Royaux Chape en Isolatie hadden we het beste gevoel. En dat bleek terecht. Alles werd uitgevoerd zoals gepland, zodat wij nooit in problemen raakten.

Onze woning werd in twee delen van elk ongeveer 80m² ingedeeld. De werken verliepen gefaseerd over deze twee delen, telkens met sneldrogende chape plus, wat aanzienlijke tijdswinst opleverde. Voor elke fase hadden we telkens 14 dagen om de chape droog te krijgen en daarna parket te plaatsen. Concreet werd de eerste dag 8cm PUR gespoten, daarna werd de vloerverwarming gelegd, daarop sneldrogende chape plus en na 14 dagen kon het parket worden gelegd. Een strakke, maar zoals Bram vooraf had beloofd, een haalbare timing

Emmanuel en Julie
Frederiek
"Voor de mensen in uitvoering draag ik een ontzettende respect! Top job!"

Voor de grote renovatie van onze nieuwe winkel kozen we voor snelheid en kwaliteit. Ik was dan ook blij om Royaux Chape en Isolatie te hebben als partner is dit groot project! Voor de mensen in uitvoering draag ik een ontzettende respect! Top job!

https://www.frederiekvanpamel.be

Frederiek Van Pamel
"Afgesproken uitvoeringsdata worden stipt nagekomen en dat is voor mij als coördinator een cruciale factor."

Als bouwcoördinator werk ik al héél lang aangenaam samen met Royaux voor de uitvoering van PUR- en chapewerken.

De gewapende chape plus die Royaux aanbiedt, is het beste product dat op de "chapemarkt" te vinden is en de uitvoering van de chapewerken is uitstekend; dat weten alle vloerders met wie ik samen werk zéér te waarderen.

En niet onbelangrijk voor mij is de perfecte timing die Royaux hanteert : afgesproken uitvoeringsdata worden stipt nagekomen en dat is voor mij als coördinator een cruciale factor.

Ik kan Royaux dan ook aan iedereen aanbevelen.

Ingrid Saerens Bouwcoördinator
Bel en bo
"Royaux was de enige die meedacht en iets voorstelde in functie van de noden. Aannemers die op die manier werken hebben altijd een voetje voor!"

Nieuwe winkel van Bel&Bo in Moescroen

Koen Totaert (technisch verantwoordelijke)
Barbara
"alles verliep uiterst correct, stipt, kwalitatief en servicegericht! Heel erg blij met deze samenwerking! Een aanrader!"

Ik liet onlangs isolatie-PUR spuiten in mijn woning door de firma Royaux en was heel tevreden over het ganse samenwerkingstraject. Vanaf het eerste contact over de telefoon, de plaatsbezoeken, prijsofferte tot de uitvoering van de werken en de facturatie achteraf: alles verliep uiterst correct, stipt, kwalitatief en servicegericht! Heel erg blij met deze samenwerking! Een aanrader!

Barbara Coopman Pure Sense
Optiek Dewilde
"Alles werd overzichtelijk geargumenteerd en geïllustreerd en hierdoor hebben wij nu de perfecte ondervloer die onze winkel vereist."

Chape was voor ons een onbekende factor in de verbouwing van onze winkel. Dankzij de deskundige uitleg van Royaux hoefde we ons hier geen zorgen meer in te maken. Alles werd overzichtelijk geargumenteerd en geïllustreerd en hierdoor hebben wij nu de perfecte ondervloer die onze winkel vereist.

#optiekdewilde
www.optiekdewilde.be

Cédéric
Bart & Alexia
"Vloerverwarming en een keldergewelf. Twee zaken waar Royaux Chape en Isolatie perfect raad mee wist."

Nog voor we verbouwden, wisten we dat voor vloerverwarming zouden kiezen. Maar niet ieder huis heeft natuurlijk de mogelijkheid om dat te doen. Toen we Bram om offerte vroegen, dacht hij mee over hoe we de klus in onze woning konden klaren. Uiteindelijk kozen we voor 10cm PUR met vloerverwarming en 8cm chape plus. Er werd geen vloerverwarming voorzien op het keldergewelf, maar wel een zeer dunne chape van 3cm.

Hiervoor werd een hechtlaag (primer) gebruikt. Hierdoor hecht de chape plus sterk aan het betongewelf en vormen ze samen 1 geheel. Bram kwam ook 2 dagen voor uitvoering van de werken langs voor de werfcontrole. Hij controleerde bv. of alle ramen op gelijke hoogte zaten. Voor, tijdens en na  de werken konden we rekenen op een uitstekende begeleiding.

Bart & Alexia
kristof
"Timing is cruciaal in een verbouwing. Royaux Chape en Isolatie deed alles op het juiste moment"

Chape in je verbouwing blijft toch een speciaal moment. Je kan voor de eerste keer in je huis rondlopen nadat de vloer is uitgegraven en de leidingen zijn gelegd. Maar het is wel cruciaal dat de chape er op het juiste moment ligt om niet in problemen met andere aannemers te geraken. Daarom deden wij beroep op Royaux Chape en Isolatie omdat we van vrienden hoorden dat de service top was. Als je zo alles een beetje zelf doet, moet je op iedere partner kunnen rekenen. Bram kwam voor de werken langs, gaf tips om hun werk vlot te laten verlopen en kwam ook na de werken nog langs. Wij kozen voor onze vloer met vloerverwarming voor Chape Plus in combinatie met PUR. Door die goeie ervaring vroeg ik Bram ook om op de chape voor het nieuw kantoor van mijn bedrijf Hannibal in Roeselare te plaatsen. Daar was er in totaal 320m2 vloeroppervlakte waarvan de helft op verdiep. Opnieuw een service waar niets op aan te merken viel. Dubbel chapeau dus!

Kristof