Royaux Chape en Isolatie, trotse sponsor van Thomas Broucke!

Bij Royaux Chape en Isolatie zijn we een sponsorproject rijker, en wat voor één! Bredenaar Thomas Broucke is met zijn 20-jarige leeftijd een talent in de wereld van het windsurfen. Wij geven jonge sporters maar al te graag wat steun om hun dromen en ambities waar te maken.

 

Lees verder

Het doel van Thomas is om België te vertegenwoordigen op de Olympische zomerspelen van 2024 in Parijs. Thomas kreeg de windsurfmicrobe te pakken op 8-jarige leeftijd en groeide uit tot de ambitieuze en gedreven sporter die hij nu is. Hij is actief in de IQFoil-klasse die voor het eerst zijn intrede doet in 2024 en de voormalige RS:X klasse vervangt.

De weg naar de Olympische Spelen ziet er alvast veelbelovend uit, zo eindigde hij in oktober vorig jaar als vijftigste van de 118 deelnemers op het grandioze WK IQFoil. Begin maart bemachtigde hij de 4de plaats op de Andalusian Olympic Week 2021 in het zuiderse Cadiz.

Met de komende drie jaar nog talloze wedstrijden op de planning is Thomas volop aan het trainen om zijn grote droom waar te maken! Grote wedstrijden om naar uit te kijken dit jaar zijn het Europees – en Wereldkampioenschap en daar werkt hij met volle ‘goesting’ naar toe.

Zelf zijn onze zaakvoerders Bram en Broes fervente liefhebbers van watersporten waardoor ze deze mooie samenwerking met beide handen grepen. Ze geven Thomas met plezier een duwtje in de rug.

Bij Royaux zijn we alvast trots om deel uit te maken van zijn avontuur en we zullen mee duimen dat hij ons land mag vertegenwoordigen op de Olympische spelen 2024.

 

Veel succes Thomas!

Royaux Chape en Isolatie | Thomas Broucke Royaux Chape en Isolatie | Thomas Broucke Klik op de afbeeldingen om ze te vergroten
Royaux Chape & isolatie
Chappie chatbot
loading