Merelbeke

Bent u op zoek naar een betrouwbare firma voor uw chape, cementchape, hellingsbeton, dekvloeren, pur, romix, roofmix, betopor uit de regio van Merelbeke? Royaux helpt u graag verder.

Royaux.be is gespecialiseerd in het leggen van dekvloeren, zowel gewone als sneldrogende. Ook in de regio van Merelbeke.

Deze laag, ook wel chapelaag genoemd, bestaat uit een dik mengsel van cement en zand. Royaux.be werkt altijd met gewapende dekvloeren. Door het werken met vloeibare kunststofvezelwapening, dit zijn uiterst fijne kunststof vezels, wordt de chapelaag sterker en is het mogelijk om een dunne chape laag te leggen (tot minimaal 3 cm).

Royaux.be biedt u ook de mogelijkheid tot een gans gamma sneldrogende chapes. U heeft sneldrogende chape die droog is na 20 dagen tot dekvloeren die droog zijn na 2 dagen! Korte droogtijden betekend dat u andere werken snel verder kunnen.

Onze dekvloeren zijn direct klaar voor vloerverwarming, door het gebruik van een vezelgewapende dekvloer bekomt men een snellere en betere warmteafgifte doordat de verwarmingsbuizen beter door de chapelaag omhuld worden. Wenst u meer informatie of wenst u een offerte te ontvangen aarzel dan niet om ons te contacteren via het formulier.

Voorbeeld: +32 479 01 01 01 of +32 051 01 01 01
Ik aanvaard de privacy policy
Chappie
loading