Aardenburg

Ben je op zoek naar een betrouwbare firma voor je chape, cementchape, hellingsbeton, dekvloeren, pur, romix, roofmix, betopor uit de regio van Aardenburg? Royaux helpt je graag verder.

Royaux.be is gespecialiseerd in het leggen van dekvloeren, zowel gewone als sneldrogende. Ook in de regio van Aardenburg.

Deze laag, ook wel chapelaag genoemd, bestaat uit een dik mengsel van cement en zand. Royaux.be werkt altijd met gewapende dekvloeren. Door het werken met vloeibare kunststofvezelwapening, dit zijn uiterst fijne kunststof vezels, wordt de chapelaag sterker en is het mogelijk om een dunne chape laag te leggen (tot minimaal 3 cm).

Royaux.be biedt je ook de mogelijkheid tot een gans gamma sneldrogende chapes. Je hebt sneldrogende chape die droog is na 20 dagen tot dekvloeren die droog zijn na 2 dagen! Korte droogtijden betekent dat je andere werken snel verder kunnen.

Onze dekvloeren zijn direct klaar voor vloerverwarming, door het gebruik van een vezelgewapende dekvloer bekomt men een snellere en betere warmteafgifte doordat de verwarmingsbuizen beter door de chapelaag omhuld worden. Wens je meer informatie of wens je een offerte te ontvangen aarzel dan niet om ons te contacteren via het formulier.

Royaux Royaux witte decoratie
Vloerverwarming
Hoe leerde je Royaux kennen?
Voeg hier uw bestanden toe. Maximum 15MB per file. Enkel .jpg, .png en .pdf zijn toegelaten.
Gratis plaatsbezoek aanvragen
Ik aanvaard de privacy policy
Royaux Chape & isolatie
Chappie chatbot
loading